Despre Noi

GreenSoft / Despre Noi

Despre Noi

 • - A fost înființată o companie mică, formată din doi tineri absolvenți de Politehnică, atunci fiind notate primele idei de proiecte cu tehnologie inovativă, ce au fost lansate mai târziu.

 • - Se pun la punct bazele (Green FrameWork) pentru aplicațiile Web.

 • - Realizarea Green FrameWork Versiunea 1. - Am lansat un prim proiect de AVLS (Automatic Vehicle Location System).

 • - Semnarea unui contract cu BitSoftware pentru ERP (Enterprise Resource Planning). - Bazele Fleet Management System (Green Auto) Versiunea 1.

 • - A fost lansat HR Tester Versiunea 1, soft pentru evaluarea competenței angajaților existenți cât și pentru recrutarea de noi angajați.

 • - Se pun în discuție bazele primului WEB Based ERP din România. - Are loc lansarea soluției Green FrameWork Versiunea 2.

 • - Re-branduirea firmei înființate în ’98 sub marca GreenSoft și mărirea echipei care a participat la crearea soluțiilor software de până atunci, ce aveau să le prezinte ulterior sub marca ”Green”. - În același an am semnat contractul de dezvoltare și parteneriat cu BITSoftware. - Am lansat prima versiune WEB ERP pentru că eram dornici de afirmare.

 • - Lansarea soluției Green Auto Versiunea 2. - Integrarea Green FrameWork cu MS SQL Server. - Îmbunătățirea HR Tester prin adăugarea unui modul nou pentru "Măsurarea performanței" angajaților. - Am început implementarea soluției ERP cu modulul de Producție, pentru diverși clienți. - Implementarea AVLS la primul client mare.

 • - Datorită creșterii numărului de clienți și dorinței de a oferi servicii de calitate a fost dezvoltată soluția Green CRM Versiunea 1. - Dezvoltarea unei soluții foarte avansată de e-Commerce (Green Shop Versiunea 1). - Lansarea soluției Web ERP Versiunea 2. - Dezvoltarea Web Based POS Versiunea 1, o soluție inovativă pentru firmele cu mai multe puncte de vânzări distribuite teritorial.

 • - Atacăm piața de Retail GSM printr-un modul ”Abonamente” dedicat gestionării acestora. - Scoatem pe piață noua multi-interfață Web ERP. - Lansăm Versiunea 2 pentru soluția Green CRM. - Actualizăm soluția Web POS la Versiunea 2 căreia îi adăugăm modulul de Loializare. - Actualizăm Green Auto la Versiunea 3.

 • - Un nou motor e-Commerce pentru Green Shop Versiunea 2. - O nouă versiune AVLS rescrisă pe tehnologii de ultimă generație. - Completăm lista de produse cu soluții noi de B.I..

 • - Cum normele legislative se schimbă și nevoia de informare crește, am actualizat versiunea de Web ERP la Versiunea 4. - Punerea pe hârtie a unui proiect inovativ ”Virtual Mall”.

 • - Ca răspuns a cererii pe piață, ne-am îndreptat către sectorul de telefonie și am creat modulul Abonamente Retail GSM. - În același an am realizat și Versiunea 4 pentru Green Auto. - Bazele unei soluții de Programări Online.

 • - Redefinim pentru piața românească modulul de Colectare, Transport și Tratare a DEEE (deșeuri de echipamente electrice, electronice și electrocasnice).

 • - Am completat softul GreenAuto cu rapoarte configurabile prin Versiunea 5. - Am actualizat soluția Green HR Tester cu modul audio-video. - Am lansat Web POS Versiunea 3, acum integrată cu touch screen și cântare electronice.

 • - Dezvoltăm soluția de urmărire a oportunităților și gestionare a vânzărilor în cadrul companiilor. - Concretizarea ideii ”Carduri școlare”. - Acestea sunt doar câteva dintre proiectele pe care GreenSoft le-a finalizat în decursul acestui an.

De mai bine de un deceniu, GreenSoft reprezintă un brand important în domeniul software-ului. Condusă de o echipă ce deține o vastă experiență în industria soluțiilor IT&C, și nu numai, GreenSoft a devenit o companie inovatoare ce oferă constant produse și servicii de cea mai bună calitate pentru a satisface nevoile tuturor clienților săi.

Misiune Misiune

Misiunea noastră principală este să dezvoltăm soluții software personalizate, flexibile și extensibile, adaptate în permanență nevoilor partenerilor noștri. Construim împreună cele mai bune soluții integrate ce oferă sprijin pentru îmbunătățirea deciziilor manageriale și în desfășurarea activităților firmelor, pentru prezent și viitorul anticipat.

ValoriValori

Printre valorile noastre se numără: angajament față de excelență, încredere, transparență, integritate și dedicare. Numai așa reușim să depășim așteptările dumneavoastră, să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele propuse. Astfel, nu întâmplător 70% din cifra de afaceri este susținută de parteneri fideli cu nevoi repetitive.

ViziuneViziune

Privind în viitor, GreenSoft va oferi în mod constant programe excelente și servicii de primă clasă. Acest lucru vrem să îl transmitem și prin sloganul nostru “Up-to-Date Solutions” de unde se poate deduce concret și demonstrat prin portofoliul de clienți pe care îl deținem, că oferim companiilor soluții mereu adaptate pentru viitor.

Ca să eșuezi poți să o faci în mai multe feluri, în timp ce pentru a reuși ai o singură opțiune.

GreenSoft vă ajută să o găsiți!

Back to Top