DESPRE NOI

Creăm pentru tine!

O gamă largă de produse și servicii inteligente, gândite pentru dezvoltarea afacerii tale.

Viziunea și valorile noastre

Așa cum fiecare companie are propria ei cultură, la Greensoft punem accent pe experiența clientului, ca parte din interacțiunea pe care o avem cu acesta.
Pe lângă produsele livrate, pentru noi este importantă și ușurința în utilizarea serviciilor oferite de noi.
Angajamentul față de excelența, încrederea, transparența, integritatea și dedicarea, sunt doar câteva din atributele care ne definesc ca persoane, echipă și companie.
Privind în viitor, GreenSoft va veni mereu în întâmpinarea ta pentru a oferi în mod constant programe excelente și servicii de primă clasă.

Despre GreenSoft

Istoricul Companiei

1998

Începuturile GreenSoft

A fost înființată o companie mică, formată din doi tineri absolvenți de Politehnică, atunci fiind notate primele idei de proiecte cu tehnologie inovativă, ce au fost lansate mai târziu.
1999 - 2004

Primii ani de activitate

Primii ani ai Greensoft-ului aduc cu ei și primele aplicații web, astfel au prins contur primele versiuni Green framework, Green Track, Green Auto și Hr Tester.
Tot în această perioadă, creionăm un plan pentru lansarea primului Web based ERP din România, produs care ulterior va aduce recunoașterea internațională a companiei GreenSoft.
2004 - 2009

Rebranduire și Dezvoltare

2004 este anul re-branduirii și anul în care echipa noastră s-a mărit considerabil, tocmai datorită cererii tot mai mari a produselor noastre.
Aplicațiile web lansate în anii anteriori, se bucură de îmbunătățiri majore, unele din ele ajungând chiar la a 4-a versiune.
Este perioada în care lansăm primele versiuni ale deja consacratelor produse: Green CRM, Green Shop și Web Pos.
2010 - 2015

Perioada de aur

Odată cu acumularea unei experiențe de peste 10 ani în domeniul IT&C și încrederea oferită de către clienții și partenerii noștri, facem un pas în față spre consolidarea și creșterea vizibilității brandului GreenSoft.
Adaugăm în portofoliul nostru, clienți din Europa și Orientul mijlociu, proiectând servicii software mai complexe, pentru companii mari și mijlocii.
Prezent

GreenSoft în prezent

Experiența din urmă ne oferă un elan creativ și inovativ în fața concurenței, ne oferă încredere în capacitatea noastră proprie de a crea și dezvolta programe/soluții unice pentru clienții noștri, indiferent de amploarea acestora.
Ultimul program lansat Route Optim s-a bucurat de un imens succes în cadrul prezentării acestuia la CEBIT 2018 cât si în Misiunea Economică intreprinsa în Qatar si Kuweit.
Din dorinta de a întregi soluţiile de Web Design şi Dezvoltare Web, am adăugat şi serviciile de MARKETING DIGITAL, pentru promovarea online a afacerii tale.
Astfel, de la concept şi implementare, până la promovare, la Greensoft găsiţi toate serviciile într-un singur loc.
Cu siguranță, GreenSoft nu se va opri aici. Vom continua să aducem un plus de valoare pieței IT&C din România, atât pe plan național cât și internațional.