google

Incepe Atelierul digital pentru programatori, lansat de GOOGLE

Atelierele digitale oferite de Google, vizeaza toate persoanele care vor sa isi imbunatateasca competentele profesionale, sa avanseze in cariera sau sa isi dezvolte afacerea.

Fie ca esti student, programator, antreprenor sau detii un start-up, Atelierul digital pentru programatori se adreseaza tuturor celor care vor sa invete programare Java si Android (incepatori si avansati).

Cursurile de programare sunt gratuite si se desfasoara pe o perioada de 10 saptamani in hub-urile Google Atelierul Digital din Bucuresti, Cluj-Napoca si ,Timisoara.

„Atelierul Digital pentru Programatori” face parte din Grow with Google, o inițiativă globală care urmărește să creeze oportunități pentru toată lumea, prin oferirea de cursuri, resurse și consultanță gratuită.

Pana in acest moment, peste 750.000 de europeni au beneficiat de cursurile gratuite oferite de Google, cel mai popular dintre acestea fiind cel de Digital Marketing. Acesta s-a desfasurat pe platforma Google online, iar la finalizarea cursului, participantii au primit un certificat Google atestat IAB EUROPE.

Cursurile pentru programatori vor incepe luni, 5 noiembrie 2018 si se vor desfasura pe o perioada de 10 saptamani.

Inscrierile s-au incheiat in data de 28 octombrie 2018.

Vezi locatiile si programul aici: https://events.withgoogle.com/atelierul-digital-pentru-programatori/cursuri-programare/#content

Inspiratia zilei: https://www.startupcafe.ro/idei-si-antreprenori/google-atelier-digital-programatori-hub-facultatea-matematica-bucuresti.htm.

Share