fbpx

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

GreenSoft S.R.L. , persoană juridică română, cu sediul în București, Bulevardul Unirii nr. 47, Sector 3, București, România, Cod Postal 030825, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/20115/2004, cod unic de înregistrare CUI RO 17009500, vă transmitem această Politica de Confidentialitate pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Ce date colectăm despre dumneavoastră?

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • Din informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularului din pagina de Contact de pe site-ul nostru;
  • Prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate prin care ne transmiteți datele cu caracter personal;
  • Prin navigarea pe site-ul http://greensoft.ro;

Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, compania, precum și alte informații, după caz.

De fiecare dată când vizitați site-ul http://www.wizrom.ro , colectăm automat următoarele date:

  • Date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date sunt colectate și prelucrate în numele nostru, prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți ;
  • Date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include date despre URL, secvență de clicuri către, prin și de la site-ul http://greensoft.ro (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat pe site.

Care sunt scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal si care este temeiul juridic al prelucrării?

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele cazuri:

  • Atunci când trebuie să întreprindem măsurile necesare pentru a încheia un contract cu dumneavoastră;
  • Atunci când trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră;
  • Atunci când trebuie să respectăm o obligație legală (i.e. legile aplicabile în relaţiile de muncă, contabilitate, audit);
  • Atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (i.e. pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelei informatice), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese;
  • În cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale.

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi:

  • Pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră;
  • Pentru a îmbunătăți site-ul http://www.greensoft.ro, inclusiv funcționalitatea acestuia;
  • Pentru administrarea site-ului http://www.wizrom.ro;
  • Pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare;
  • Pentru a păstra site-ul http://www.wizrom.roîn condiții de siguranță;
  • În scopul intereselor legitime urmărite de GreenSoft sau de o parte terță, cu excepția cazului în care prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate.

Care este perioada de păstrare a datelor cu caracter personal?

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta Politică sau pentru perioada impusă de legislația națională aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor persoane).

În cazul în care sunteți Utilizator sau Partener Comercial vom putea păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pe perioada exercitării relației contractuale cu dumneavoastră la care se va adăuga o durată ulterioară de cel mult 3 ani.

Ce drepturi aveți?

Aveți urmatoarele drepturi conform legislatiei in domeniu:

  • Dreptul de vă confirma dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, și de a vă furniza o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal prelucrate de website-ul http://www.greensoft.ro;
  • Dreptul de a solicita restrictionarea datelor personale de procesare de catre website-ul http://www.greensoft.ro;
  • Dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal;
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul, în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
  • Dreptul de a depune o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situații și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. De exemplu, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează față de interesele dumneavoastră. Va trebui să vă dovediți identitatea și să ne oferiți alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră.

Fișierele de tip cookies

Site-ul http://www.greensoft.ro utilizează fișiere de tip Cookie pentru a vă oferi o experiență mai bună atunci când navigați pe siteul nostru. Această prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră exprimat pe site sau prin setările din browserul dumneavoastră. Puteți găsi mai multe informații despre fișierele de tip cookie la adresa Politica de utilizare cookie-uri .