Socrate Open

GreenSoft / Socrate Open

SocrateOpen

Este primul produs de tip Open Source pentru gestiunea resurselor companiilor, disponibil în România. Produsul a fost lansat în 2006 și reunește într-un singur pachet integrat, atât funcționalități ERP (Enterprise Resource Planning), cât și funcționalități CRM (Customer Relationship Management), fiind pregătit pentru integrare cu tehnologii BI (Business Intelligence).

Dezvoltat inițial pentru a răspunde cerințelor organizațiilor din distribuție, servicii și retail, SocrateOpen este utilizat acum și în construcții, producție și telecomunicații de companii medii și mari.

SocrateOpen vine cu un set bogat și larg de funcționalități de business integrate și include de asemenea un magazin virtual și o interfață POS.

  • Capabilitățile sale ca ERP includ: management financiar contabil global, cumpărări, aprovizionare, comenzi clienți, vânzări, mijloace fixe, gestiune proiecte, producție și depozite.
  • Capabilitățile de CRM utilizează informațiile despre clienți pentru automatizarea vânzărilor și a proceselor de service/relații cu clienții.
  • Capabilitățile referitoare la Managementul Performanței includ o multitudine de rapoarte financiare și manageriale, permițându-vă astfel să luați decizii pe baza unor informații reale, să creșteți veniturile și profitul.

SocrateOpen are o funcționalitate bogată și este extrem de robust și stabil, însă este importantă implementarea și mentenanța. Mai multe avantaje care derivă din utilizarea unui sistem open source se găsesc mai jos:

  • Avantaje nete faţă de abordarea clasică, tradiţională

Calitate sporită şi viteză de reacţie mai mare.

  • Independenţa faţă de furnizor

Sursele sunt disponibile, nu există o dependenţă faţă de un furnizor, iar investiţia în open source va dura atât de mult cât vă doriţi.

  • Stabil, bine testat

Când codul sursă este public, el este testat de o multitudine de utilizatori, problemele sunt detectate rapid şi rezolvate la fel de repede, fără a fi ascunse în produs.

  • Fără informaţii ascunse în software

Toate informaţiile sunt disponibile, oricine poate să testeze şi să utilizeze toate funcţionalităţile.

  • Nu există costuri de licenţiere pentru aplicaţie

Costurile de licenţiere sunt nule, ceea ce înseamnă un cost de achiziţie şi deţinere mult redus faţă de sistemele comerciale (ale căror licenţe trebuie cumpărate).

Codul sursă pentru SocrateOpen se distribuie gratuit. SocrateOpen nu include suport de la GreenSoft şi nu include nici instrumentul de migrare automată la noile versiuni. Ediţia pentru comunitate este distribuită sub licenţiere open source GPL.
Back to Top