Clienți

GreenSoft / Despre Noi / Clienți
O parte din clientii nostri

Ne concentrăm eforturile spre a înțelege cerințele implicite și explicite ale clienților, cu scopul creșterii continue a gradului de satisfacere a necesităților și așteptărilor acestora, luând în considerare atât clienții actuali, cât și pe cei potențiali.
GreenSoft a reușit, prin produsele sale, să convingă și să atragă firme importante din toate domeniile de pe piață.

emag-logo Cea mai variată gamă de produse IT, electronice și electrocasnice, gadgeturi, jucării, cărți, muzică și filme.

OptiMeat2 OPTIMEAT este o companie de import și distribuție de mărfuri alimentare, care activează în domeniul cărnii.

guess-logoBrand pentru un stil de viață tânăr, sexy și aventuros, cu o linie completă de îmbrăcăminte și accesorii.

Universal2002-logo Universal 2002 este partener Orange Romania și este o companie ce are ca domeniu de activitate vânzarea de telefonie mobilă.

alcam-logo2 Alcam International – producție de umpluturi și perne pentru industria mobilei și a confecțiilor, coaserea prin matlasare cu cele mai noi tehnologii.

superball-logoSuper Ball International – producția de perne și saltele din poliuretan injectat, de plase de arcuri și vânzarea de accesorii pentru industria mobilei.

green-future-logo Unicul producător din Europa de Est care îți poate asigură confortul prin vate din fibre sintetice și naturale, umpluturi speciale pentru canapele și perne, debitarea diverselor tipuri de poliuretan.

bdg-logo BDG Import este o companie din România, înființată în 1996, care are ca obiect de activitate importul și distribuția de produse premium și superpremium alcoolice.

romwood-logoUnul din marii exportatori din România, specializat în comerțul cu lemn de fag, lemn alb și plop, oferind în același timp și alte produse din lemn precum palul, placajele și multe altele.

Iar aceștia sunt doar câțiva dintre clienții noștri. Pentru mai multe detalii și informații, vă rugăm să ne contactați.x
Back to Top